🎄 Let op: van 25 dec t/m 4 jan zijn wij gesloten. Bestellingen t/m 23 dec worden nog verzonden.
Bedankt voor je begrip!
Kari’s Crackers, De smaakmaker in LekkerVega Magezine
Onlangs bracht Henriëtte Tomassen, auteur bij LekkerVega Magazine, een bezoek aan Kari’s Crackers om kennis te maken met onze sociale bakkerij… Het was liefde op het eerste gezicht!
Mijn eerste kennismaking met Kari’s Crackers was liefde op het eerste
gezicht mét een tikkeltje keuzestress. De zes soorten knekkebrød
zagen er stuk voor stuk veelbelovend uit en niets kopen was geen optie.
Uiteindelijk koos ik voor de rogge/haver-variant en na de eerste hap was
ik verkocht. Een combinatie van een knappe structuur en volle granen.
De crackers gaan goed samen met alles wat je erop wil leggen en zijn
vullend bovendien. Ook fijn: alle crackers zijn biologisch, sommige
soorten zijn glutenvrij én ze worden geproduceerd met een goed sociaal
verhaal.
Voor deze editie van LekkerVega spreek ik Patrick Roozemond,
de man van en achter Kari, om meer te weten over dit voedzame
product naar Noors recept…


